Fina broderier online

Nu kommer jag att skriva en del om broderier som jag har hållit på med sedan säkert tjugo år tillbaka i tiden. Jag tycker det är så himla kul att broderier har fått ett sådant uppsving under de senaste åren. Precis som även stickning och virkning har fått och att sy har blivit sjukt populärt! Så många var det som ville sy under corona att symaskinerna hos återförsäljare i Sverige tog slut! Helt galet, men kul. Men jag håller som sagt på med broderier och numera kan du köpa fina broderier online men jag tycker och har alltid tyckt att det roligaste är att brodera dom på egen hand.

Ärvda broderier

Jag har fått så många fina ärvda broderier av mina förfäder, framför allt min mormor och mormors mor, inte alls lika mycket av min mamma för hon hade inte riktigt det intresset. Faktum är att jag är den som har broderat mest av min mamma och mig och det är snarare jag som får lära henne nu för tiden. Men mamma håller fortfarande på med broderier emellanåt när hon blir lite rastlös, särskilt när pappa sitter framför tv´n och bara måste kolla på större sport event och sådana finns det lite då och då så några broderier blir det allt.

Inspiration av fina broderier

Mitt intresse är som sagt i princip medfött och då var jag mest inspirerad av mormors alla fina broderier och försökte att härma hennes sätt att brodera. Jag broderar numera bara på frihand då jag har lärt mig mycket under årens lopp. Men jag kan förstå om du som inte är så van gärna beställer fina broderier online under tiden som du lär dig brodyrens konst. Det finns många broderier att beställa som är mer i nutid, med roliga citat och både mönster och färger som är mer moderna. Men jag tror att när du har lärt dig mer kommer du att vilja göra dina egna mönster.