Har du hört om Friluftsfabriken?

Friluftsfabriken är ett företag som startade 2017, vilket känns som nyss, men det är ju
5 !!! år sedan, hur fort går tiden egentligen? 2017 var ju typ igår. Men iallafall, Friluftsfabriken har verkligen så mycket olika produkter. Och som ni vet så är alla i min familj beroende av att ge oss ut typ varje helg för att hitta på någon kul aktivitet i friska luften. Oftast oavsett väder, ibland skippar vi om det verkligen spöregnar. Men vi går efter inget dåligt väder bara dåliga kläder, och dåliga kläder har vi ju absolut inte. Och många av våra kläder och vår utrustning är från just Friluftsfabriken, så jag är ju ganska partisk när det kommer till det företaget.

Så många olika produkttyper

Det är ju verkligen inte bara underställ, funktionsbyxor, bra jackor eller andra friluftskläder mellan himmel och jord som dom har utan även fiskeutrustning, grillar och luftgevär. Man behöver knappt besöka någon annan sida för att tillgodose sina fritidsbehov. Senast jag la en beställning där klickade jag hem en hel del nytt till barnen, de plaggen som dom hade vuxit ut sålde jag vidare för skicket var så pass bra och för de pengarna kunde jag beställa hem nytt. Det blev fodrat regnställ, gummistövlar och lite gosiga fleecetröjor att ha ute i skogen.

Större köp på g

Men något jag och min partner har diskuterat är om vi skulle investera i ett biltält, har ni sett det på Friluftsfabriken någon gång? Det är så jäkla coolt, och känns som en så häftig gadget till bilen och till våra utflykter på helgerna. Det är liksom ett tält som man monterar på taket av bilen, bort från fukten i marken och tältpinnar. När vi visade bilder på ett sådant tält för barnen blev dom helt till sig. Vi tänker att det hade varit en kul julklapp till hela familjen.