Om oss

bild-13Allroundtax är ett företag som har en bred erfarenhet och kompentens, som erbjuder det du behöver för att ta kontrollen när det gäller din ekonomi både för dig som privatperson eller som företagare. Vi har funnit i Malmö sedan 2005 och är en liten nätt byrå med stor familjekänsla. Vårt mål är att se till att vi blir din egen personliga byrå. Vi uppdaterar oss hela tiden genom att utbilda våra medarbetare via utbildningar och seminarier. När det gäller teknik ser vi till att ha det bästa tillgängligt både för dig som kund och för oss. Vi följer vissa etiska regler som vi identifierar oss här på Allroundtax.

1. Att det ska passa kunden och följa dess behov via våra ständiga analyser. Vilket sker under hela vår samarbetsperiod.
2. Vi ser till att vi är aktiva i vår roll som er samarbetsparter genom att komma med förslag och idéer på förändringar och förbättringar. Så att ditt företag ska fungerar succéfullt.
3. Vi kommer att var raka och ärliga i vår kommunikation till dig som person och företagsledare. Och skapar därmed förståelse mellan oss.
4. Vårt engagemang i ditt företag kommer ske med 100 % och sviker ditt förtroende när vi tar hand om din ekonomi.
5. Du kan alltid nå oss. Är inte din handläggare tillgänglig så finns det alltid någon annan som är beredd att hjälpa till.
6. Genom vårt stora externa nätverk så kan vi alltid se till att du får svar på de frågor du kan tänkas ställa som inte vi kan besvara. I vårt nätverk fin bland andra, försäkringsagenter, jurister, banker, skatte- och momsexperter och kapitalförvaltare.
7. Dessutom har vi kontakter utomlands både som kunder och samarbetes partners.
8. Vi tar vårt ansvar på fullaste allvar och därför har vi tystnadsplikt och all information behandlas med sekretess

Medarbetare

Gunnar Karlsson, Auktoriserad revisor, Partner
0707 – 20 58 01
Gunnar.Karlsson@allroundtax.se

Sven Jönsson, Auktoriserad revisor, Partner
0707 – 20 58 02
Sven.Jonsson@allroundtax.se

Ingela Björk, Redovisning
0707 – 20 58 03
Ingela.Bjork@allroundtax.se

Gun Svensson, Skattespeciallist
0707 – 20 58 04
Gun.Svensson@allroundtax.se

Jörgen Gustavsson, Redovisningskonsult
0707 – 20 58 05
Jorgen.Gustavsson@allroundtax.se

Karin Ottosson, Skatt
0707 – 20 58 06
Karina.Ottosson@allroundtax.se

Group of successful business people standing together at office

Hitta oss

Allroundtax ligger ett stenkast från Turning Torso. Vi finns på sjätte våningen med utsikt mot Danmark och med en härlig sundsutsikt.

Du hittar oss på:
Sundpromenaden 33, v 6
211 16 Malmö

Telefonnummer:
0707 – 20 58 00

Mejladress:
info@allroundtax.se

Öppettider:
Måndag – Fredag 10.00 – 16.00

Stängt alla helgdagar.

bild-15

Lediga tjänster

Vi på Allroundtax söker just nu efter Redovisningsassistent
Antal: 2
Arbetstid: 75 – 100 %
Erfarenhet: Löpande bokföring och löner
Utbildning: Gymnasial gärna med ekonomisk inriktning
Arbetstid: Dagtid
Lön: Fast lön

bild-16Övrigt: Som Redovisningsassistent kommer du ha direkt kontakt med våra kunder. Så det gäller att du har en mycket god social förmåga. Att du är ödmjuk och god kommunikativ förmåga och ett intresse för människor.
Att du kan kommunicera väl i både tal och skrift på svenska, goda kunskaper i engelska både till ta och i skrift.

Vi erbjuder dig goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Mycket fritt och omväxlande arbete under eget ansvar.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in ditt personliga brev och din CV så snart som möjligt till info@allroundtax.se
Tillsättningen sker enligt överenskommelse.
Vid frågor så mejla eller ring, 0707 – 20 58 00, info@allroundtax.se

Välkommen!

Våra samarbetspartners:
Vi är helt och hållet försäkrade av coverforsakring.se, Sveriges bästa försäkringsbolag. Här kan du ta del av massa bra försäkringar. Både privat och för företag.

Vår snygga hemsida är gjord av it-konsulten.se. Behöver du en hemsida är it-konsulten det bästa valet.

Filosofi och Vision

 

skatt

Allroundtax filosofi och vision är att vi ska sätta vår kunder i främsta rummet och se till att deras ekonomiska behov blir tillgodosedda. Våra värderingar är tillit, mod, framtid och respekt. Vilket vi som företag ser till att alla våra medarbetare har och de ska vara lyhörda på kundernas önskemål och deras frågeställningar.

Vi delar dina mål och hjälper dig att lösa dina problem.Vi skräddarsyr lösningar så att kunden kan känna sig trygg och känna tillit hos oss på Allroundtax.
För att kunna uppfylla kundernas önskningar och tillgodose behoven ser vi till att alla medarbetare på Allroundtax är välutbildade och har en bred erfarenhet.
Därför har vi full fokus på våra kunder så de känner att vi sätter de i första rummet. För vår passion är att hjälpa och leverera så att du får bättre resultat. Därför är vi mycket tävlingsinriktade och mycket engagerade.

Vi har tre löften som ger dig som kund!

1 Att vi ska ha en tydlig och aktiv kommunikation. Vilket innebär att vi tar kontakt med dig som kund om vi har några frågor eller det skulle dyka upp några frågor. Du som kund blir ständigt uppdaterad angående din ekonomiska situation. Vi ser dessutom till att allt står rätt till.

2 Att det blir rätt från börja och i rätt tid. Vilket innebär att du som kund får det du har behov av enligt överenskommelsen och i rätt tid. Vi på Allroundtax ser alla kunder som VIP-kunder som ska har den bästa servicen som man kan få. Därför håller vi alla tidpunkter och levererar i rätt tid och på rätt sätt.

3 Expert hjälp på nära håll. Vilket innebär att du som kund får personlig service nära dig. Så du får tillgång till vår kompetens och hjälp. Du får tillgång hela vårt utbud av tjänster och erfarenhet.