E – Support

bild-11Något som vi erbjuder dig som företagare är E – support.
Vilket innebär att du slipper ha en massa tunga pärmar och högar med material. All ekonomi kan vara nåbar för dig vart du än befinner dig i världen.
E – support är alltid uppdatera och aktuell.

 

Att använda vår E – support hos oss på Allroundtax kommer inte bara minska den fysiska bokföringen för dig utan den kommer även:

1. Spara tid
2. Öka effektiviteten
3. Spara pengar
4. Få ordning och reda
5. Miljövänlig!

Hur fungerar E – Support

Dess tjänster är de grunderna i vårt program och tjänster.

Inskanning av fakturor som sedan går vidare till bokförningsprogrammet. Sedan i bokförningsprogrammet finns det en betalningsfil där du kan se vilka fakturor som ska betalas. Filen laddas sedan upp på bankens hemsida. När betalningen är utförd av fakturan så kan en återrapporteringsfil hämtas från banken. Som sedan läggs in i bokförningsprogrammet. Då registreras fakturan som betald.bild-12

Via E – Support kan du dessutom sköta alla löneutbetalningar. Detta för att din personal kan göra all slags rapportering vad det gäller deras arbetstid och föra in om de har reseräkningar. Du som chef loggar in och godkänner rapporterna och då är lönerna redo att betalas ut. Vilket blir ett mer miljövänligt alternativ för dig. Faktureringen bli smidigare genom E – support, genom att använda vårt faktureringsprogram. Då du får en enkel överblick över din fakturor och din kundreskontra. Via färgkodningssystem kan du hålla reda på vilka fakturor är betalda eller inte. Vilket gör att du har ordning och reda.

Vi erbjuder dig dessutom att ta hand om alla dina pappersfakturor genom att skanna dem och göra dem elektroniska. Sedan arkiverar vi dem. Via mejlen så får du meddelande när en faktura behöver attesteras. Det gör du enkelt genom att logga in på E – Supporten och godkänna fakturorna. Alla fakturor bokförs automatiskt.

E – Supporten ser till att all bokföring blir så enkel som möjlig för dig.

Alla dokument som registreras kommer du åt när du loggar in på E – Support under fliken Dokument.
Så detta kan vara lösningen för dig som företagare när du vill göra det enkelt för dig.

Filosofi och Vision

 

skatt

Allroundtax filosofi och vision är att vi ska sätta vår kunder i främsta rummet och se till att deras ekonomiska behov blir tillgodosedda. Våra värderingar är tillit, mod, framtid och respekt. Vilket vi som företag ser till att alla våra medarbetare har och de ska vara lyhörda på kundernas önskemål och deras frågeställningar.

Vi delar dina mål och hjälper dig att lösa dina problem.Vi skräddarsyr lösningar så att kunden kan känna sig trygg och känna tillit hos oss på Allroundtax.
För att kunna uppfylla kundernas önskningar och tillgodose behoven ser vi till att alla medarbetare på Allroundtax är välutbildade och har en bred erfarenhet.
Därför har vi full fokus på våra kunder så de känner att vi sätter de i första rummet. För vår passion är att hjälpa och leverera så att du får bättre resultat. Därför är vi mycket tävlingsinriktade och mycket engagerade.

Vi har tre löften som ger dig som kund!

1 Att vi ska ha en tydlig och aktiv kommunikation. Vilket innebär att vi tar kontakt med dig som kund om vi har några frågor eller det skulle dyka upp några frågor. Du som kund blir ständigt uppdaterad angående din ekonomiska situation. Vi ser dessutom till att allt står rätt till.

2 Att det blir rätt från börja och i rätt tid. Vilket innebär att du som kund får det du har behov av enligt överenskommelsen och i rätt tid. Vi på Allroundtax ser alla kunder som VIP-kunder som ska har den bästa servicen som man kan få. Därför håller vi alla tidpunkter och levererar i rätt tid och på rätt sätt.

3 Expert hjälp på nära håll. Vilket innebär att du som kund får personlig service nära dig. Så du får tillgång till vår kompetens och hjälp. Du får tillgång hela vårt utbud av tjänster och erfarenhet.