Deklaration

bild-10Vi på Allroundtax deklarerar åt alla bolagsformer och dessutom för privatpersoner.
Juridiska och fysiska personer är enligt lag deklarationsskyldiga. Vilket betyder att du som privatperson eller som bolag måste lämna in en självdeklaration varje år. Med bolag menas då aktiebolag och handelsbolag.

Har du en enskild firma så bifogar du en bilaga i företagarens självdeklaration som utgör företagets självdeklaration.
Alla företagsägare ska lämna in en självdeklaration med mer eller mindre komplicerade bilagor och dessutom om du vill beräkna den slutgiltiga skatten. Skillnaden mellan den slutgiltiga skatten och den preliminära betalda skatten blir antigen återbäring eller en restskatt.
Får du inte dina avdrag godkända eller någon tvist med Skatteverket. Eller att det rent av bara behöver besvara någon sedvanlig förfrågan från Skatteverket.
Så finns vi här på Allroundtax för att hjälpa och stötta dig!bild-4

Säkra avdrag för hemmakontoret!
Då här vi några bra avdrag för dig som har ditt kontor hemma.

 

1. Bor du i villa kan du göra ett schablonavdrag på 2 000 kronor per år. Bor du i hyresrätt ett bostadsrätt så kan du göra ett schablonavdrag på 4 000 kronor per år. Men kravet för det är att utnyttja ditt kontor 800 timmar per år. Schablonavdraget ersätter de extra kostnaderna du har för el, värme och vatten.
2. Har du en smartphone och börja använda för din firma så kan du dra av alla kostnaderna som berör din firma. Eller skaffar du en ny telefon och nytt abonnemang så kan du även dra av dessa kostnader.
3. Köper du en ny dator för mindre än 22 200 kronor så kan du normala fall dra av allt direkt som en kortidsinvestering.
4. Kräver ditt jobb internet så kan du dra av de extra kostnaderna i samband med din firma. Du får inte dra kostnaderna för installationen för internetet eftersom det räkna som privat levnadskostnad.
5. Möbler så som skrivbord, kontorsstol ses som en kortidsinventering och kan då göras ett direktavdrag på dessa.
6. Det går utmärkt att använda din privata bil i ditt företag och göra avdrag 18,50 kronor milen.
7. Behöver du representera för ditt företag så får du dra av 90 kronor per måltid eller 180 kronor för till exempel teater eller fotboll.
bild-68. Vid övernattningar så får du inte göra avdrag om den redan täcks av ditt arvode. Annars så gäller en övernattning och två dagars arbete 220 kr i avdrag per dag. Kravet är att övernattning ska ske minst fem mil från ditt hem.

Filosofi och Vision

 

skatt

Allroundtax filosofi och vision är att vi ska sätta vår kunder i främsta rummet och se till att deras ekonomiska behov blir tillgodosedda. Våra värderingar är tillit, mod, framtid och respekt. Vilket vi som företag ser till att alla våra medarbetare har och de ska vara lyhörda på kundernas önskemål och deras frågeställningar.

Vi delar dina mål och hjälper dig att lösa dina problem.Vi skräddarsyr lösningar så att kunden kan känna sig trygg och känna tillit hos oss på Allroundtax.
För att kunna uppfylla kundernas önskningar och tillgodose behoven ser vi till att alla medarbetare på Allroundtax är välutbildade och har en bred erfarenhet.
Därför har vi full fokus på våra kunder så de känner att vi sätter de i första rummet. För vår passion är att hjälpa och leverera så att du får bättre resultat. Därför är vi mycket tävlingsinriktade och mycket engagerade.

Vi har tre löften som ger dig som kund!

1 Att vi ska ha en tydlig och aktiv kommunikation. Vilket innebär att vi tar kontakt med dig som kund om vi har några frågor eller det skulle dyka upp några frågor. Du som kund blir ständigt uppdaterad angående din ekonomiska situation. Vi ser dessutom till att allt står rätt till.

2 Att det blir rätt från börja och i rätt tid. Vilket innebär att du som kund får det du har behov av enligt överenskommelsen och i rätt tid. Vi på Allroundtax ser alla kunder som VIP-kunder som ska har den bästa servicen som man kan få. Därför håller vi alla tidpunkter och levererar i rätt tid och på rätt sätt.

3 Expert hjälp på nära håll. Vilket innebär att du som kund får personlig service nära dig. Så du får tillgång till vår kompetens och hjälp. Du får tillgång hela vårt utbud av tjänster och erfarenhet.